Сьогодні, 28 вересня, відбулись урочистості та нагородження найкращих працівників освіти подяками від Київської обласної державної адміністрації!

Сьогодні, 28 вересня, відбулись урочистості та нагородження найкращих працівників освіти подяками від Київської обласної державної адміністрації, за сумлінну працю, високий професіоналізм, значні здобутки у професійній діяльності та з нагоди Дня працівників освіти.

Колектив ЗДО «Перлинка» щиро вітає та пишається своїм директором Катериною Ходос, яка є кандидатом на нагородження.

Займатися улюбленою справою – значить бути успішним! Необхідно любити свою справу, якою Ви займаєтеся, бо лише тоді Ви вкладаєте душу в те, що робите, лише тоді Ви отримуєте справжнє задоволення. Якщо Вам вдалося цього досягти, значить Ви на правильному шляху! Основою усіх здобутків у житті є клопітка праця. Не зупиняйтеся на досягнутому, працюйте над собою, та обов’язково досягайте нових вершин успіху.

Однак, для того, щоб досягнути вершин у власній кар’єрі, не достатньо міцних знань і вмінь. Для досягнення успіху в будь-якій сфері важлива саме команда, яка втілює всі ідеї та проєкти, а головне вірить та підтримує свого керівника. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому. Умійте знаходити позитив у всьому та перетворюйте його на успіх.

Кiлькiсть переглядiв: 39

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.